23 Ocak 2013 Çarşamba

Emel Acar ile 2013 Trendi

2013 yılı modası hakkında merak edilenleri ve hiçbir yerde duyamayacağınız moda ipuçlarını Türkiye’nin en şık olan bayanlarından; Emel Acar’dan dinleyeceğiz.

2013 yılında sokaklarda; yazın vermiş olduğu rahatlık bol elbiseler bol tişörtler, biraz etnik baskılar taşıyan parçaları göreceğiz. Renk olarak en çok mavi, pudra pembesi ve  yeşilin tonlarını göreceğiz. Uzun, deri karışımı eteklerin üstüne bol tişörtler ve bol kazaklarla kombine ederek terndi yakalayabileceğiz. Yine 2012 yılına damgasını vuran zımba modası devam edecek ama daha çok etnik baskılar ön planda olacak. Paletler, ışıltılar, taş işlemeler de görebiliriz.
Kıyafetimizin önemli parçası olan aksesuarlarda ise hiçbir zaman vazgeçmediğimiz kuru kafaları çanta ve ayakkabılarda göreceğiz. Derinin gold ile karışımı olan kemerler, sırf metal olan kemerler, sırf gold görünümlü ince kemerler ve renkli kemerler de göreceğiz. Mutlaka boyunuz kısa ise kalın kemerleri tercih etmeyin. İnce kemerleri tercih edin.

22 Ocak 2013 Salı

2013 İlkbahar Modası

Burberry neo-tech kaçırdıysanız, 1950'lerde Temperley Londra, egzotik zaman damgaları, Mary Katrantzou, 90'lı yılların modern kadın yaz kız uygun benzersiz Topshop, dönüş, şapkaya, Philip Treacy veya Christopher Kane sonra özellikli için bizi izlemeye devam edin için en az bir koleksiyon ile Michael Jackson giyim geçit vurgular bu tasarımcıları ve FashionTV'ın bahar 2013 Londra Moda Haftası daha gözden geçirin. Kalın ve eklektik ama da kadınsı ve oynak LWF bir intikam geri tarzıdır.